Algemeen

rolex replica falsi rolex
De Stichting Trekker Trek is een stichting die sinds 1991 ieder jaar Trekker Trek wedstrijden organiseert op de eerste zaterdag in juli. Het is begonnen in 1991 toen in de buurt van Ane verschillende trekker slep wedstrijden werden georganiseerd en enkele actieve deelnemers bij elkaar zijn gaan zitten met het idee om zelf een wedstrijd te organiseren. De sleepwagen werd toen gevonden in Friesland van de heer Brinkhoff de Zircon wagen.

Na enkele jaren kwam het bestuur er achter dat er verschil ontstond tussen de deelnemers. Sommige deelnemers deden niets aan het vermogen van hun trekker, en anderen kwamen met een speciaal geprepareerde trekker die alleen maar voor trekker trek gebruikt kon worden. Er is toen gekozen om de klassen te splitsen in standaard klassen en sport klassen, zodat ook de standaard deelnemers een kans kregen om in de prijzen te vallen.


Vanaf 2000 wordt gebruik gemaakt van een andere omage replica sleepwagen. Het ITTC kwam toen op het terrein met een sleepwagen die zelf terug réplicas de relojes kon rijden en ook zelf de getrokken afstand kon meten. Voorgaande jaren gebeurde dit door de vrijwilligers en een trekker of shovel trok toen de sleepwagen terug. Dit jaar zal er dus een andere sleepwagen komen, de Mission Impossible We hebben goed vertrouwen in deze wagen en zien de resultaten met belangstelling imitazioni rolex tegemoet. Naast deze sleepwagen zal de Stille Wille uit Friesland ook aan de start verschijnen, die de kleinere klassen voor zijn rekening neemt. Ook neemt deze sleepwagen enkele oldstocks mee (oude trekkers met grote motoren).


Stichting Trekker Trek Ane

Voorzitter: Rik Lohuis 
Secretaris: Rianne Hulter
Penningmeester: Stefan Overweg 
Bestuurslid: Klaas Jan Snippe
Bestuurslid: Niek van Eldik
Bestuurslid: Gerben te Raa
Bestuurslid: Willy de Jong
Bestuurslid: Sangy Singh
Bestuurslid: Edwin Fleurke

Programma vrijdagavond bekend

  replicas bell ross ...
meer

Klik hier voor de website van onze hoofdsponsor Onder Ons Infradiensten
© Copyright Stichting Trekker Trek Ane - Facebook - Contact